Till salu

Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 13A

3 195 000 kr
area icon Yta
  • 79 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 878 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018-2019
Mältargatan 13A

Välplanerad trea med balkong i soligt sydvästläge och perfekt pendlarläge i Kungsängen

Välkommen till denna trevliga och mycket välplanerade trea i populära Kungsängen med ett mycket bra pendlarläge nära Resecentrum.

Planlösningen erbjuder dig en välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob, rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge och ett fullutrustat Vedumkök med mycket bra förvaring bakom vita köksluckor. Vidare finns ett stort badrum med egen tvättutrustning och dusch samt två rymliga sovrum.

Föreningen har en mycket trevlig och grönskande innergård som bl.a. har lekplats, pingisbord och pergola med grillplats.

Här bor du med ett fantastiskt läge alldeles intill Anna Petrus park som har generösa ytor för både lek och avkoppling. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns allt du kan önska för en smidig vardag, så som mataffär, närservice, restauranger och stadens kulturutbud. I omgivningarna finns även flera omtyckta förskolor att välja på. Via Hamnspången tar du dig enkelt över till populära Stadsparken och promenadstråken utmed Fyrisåns härliga naturområden.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Mältargatan 13A, Till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad