Såld

Vattholma, Uppsala

Malmvågsvägen 39

Slutpris: 5 500 000 kr

Malmvågsvägen 39

Vacker villa från 1910 i fint skick med tidstypiska detaljer, stor altan och sagolik trädgård!

Sällsynt tillfälle att bli ägare till en vacker 1900-talsvilla i fint skick i populära Vattholma. Tidstypiska detaljer som underbara sällskapsrum i fil, kakelugn, originella glasfönster och vackra trägolv. Njut av en stor altan, dryga 40 kvm, med gungsoffa och plats för både loungedel och matsalsbord. Mycket trevlig tomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Här bor ni i ett barnvänligt läge med direkt närhet till skola, mataffär, bra kommunikation, skog och natur. Det välrenoverade huset erbjuder entré med eleganta dubbeldörrar. Invändigt finns ett stort modernt kök med ett härligt ljusinsläpp ifrån fönster i tre väderstreck. Matsal och vardagsrum i fil. Här bjuds det verkligen in till umgänge och tillställningar. En vacker fungerande kakelugn förgyller matsalen. Stilrent renoverat badrum med ekeby kakel och dusch. Groventré med goda tvättmöjligheter. En trappa upp välkomnas ni av en möblerbar hall med plats för skrivbord intill fönster. Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Trevligt allrum som idag nyttjas som kontor/bibliotek. Ytterligare två sovrum med förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med badkar.

Njut av en vackert planerad trädgård med bärbuskar, äppelträd, jordgubbar, magnolia, stockrosor och stora gräsytor. För den odlingsintresserade så finns två växthus och en lekstuga för barnen. Här kan ni njuta av både avkoppling, umgänge, spel och aktiviteter. På tomten finns en stor ekonomibyggnad som rumsinretts, perfekt som gäststuga eller för tonåringen. Till huset kommer en matkällare och ett stort rymligt garage. Här bor ni i en idyllisk ort med gamla anor från tiden för järnmalmshantering vid Vallonbruket. I närområdet finns flertalet förskolor, skola (F-6), mataffär, bibliotek, idrottshall, fotbollsplan och tennisbanor. För den aktive så finns det bra motionsmöjligheter med belyst motions- och skidspår samt Salsta golfbana i närheten. Mycket goda kommunikationer till Uppsala både med buss och Upptåget. Med cykel så tar du dig till tåget på mindre än 10 minuter. Med bil tar du dig enkelt ut på E4:an.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmvågsvägen 39, Såld i Vattholma, Uppsala Planlösning från Malmvågsvägen 39, Såld i Vattholma, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad