Såld

Södermalm, Stockholm

Malmgårdsvägen 28

Slutpris: 3 000 000 kr

Malmgårdsvägen 28

Välplanerad och trivsam 1:a med toppläge på Södermalm!

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade etta om 37 kvm. Bostaden erbjuder ett allrum med behagligt ljusinsläpp, där du får plats med både soffa, tv-möbel och dubbelsäng. Köket är välutrustat och stilrent inrett med gott om förvaringsmöjligheter. Vidare disponerar lägenheten ett badrum med badkar och flera platsbyggda garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Här bor du med närhet till bland annat Nytorget där det finns ett stort utbud att restauranger, caféer och butiker och du finner även Vitabergsparken precis intill. Det går flertalet bussar i närheten av bostaden och Skanstull tunnelbanestation ligger inom ett kortare gångavstånd.

Brf Vitbetan 17 är en stabil förening med en god ekonomi.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmgårdsvägen 28, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad