Såld

Södermalm, Stockholm

Malmgårdsvägen 28, 3 tr

Slutpris: 5 100 000 kr

Malmgårdsvägen 28, 3 tr

Högt läge på 3tr, rymlig och ljus 2:a utan insyn med balkong i sydöst med halvöppen planlösning. Här finner du välbevarade attribut från byggåret 1929–1930 såsom vacker fiskbensparkett och högt i tak. Bostaden är välplanerad med goda möjligheter till förvaring. Badrummet är nyligen renoverat (2023), köket har full maskinell utrustning, och i sovrummet finns en platsbyggd 140-säng.

Bostaden ligger på avskild gata i ett trevligt kvarter på sydöstra Södermalm, omgiven av anrika Malmgårdarna, ljuvliga Vitabergsparken samt Blecktornsparkerna med SoFo:s mittpunkt Nytorget på knappa sex minuters promenad. Runt hörnet återfinns även en välsorterad matbutik (Coop), restaurang/bar samt kemtvätt. Söker du kulturella inslag ligger Orionteatern bara en parallellgata bort. Detta läge är högst eftertraktat och i denna bostad kommer du verkligen att trivas!

Varmt välkommen till Malmgårdsvägen 28, jag hoppas vi ses på visning. Kontakta mig gärna vid intresse!

Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd för ytterligare förvaring.

- Äkta välskött förening som äger marken

- Balkong med många soltimmar

- Fräscht badrum

- Delvis öppen planlösning

- Gott om förvaring

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmgårdsvägen 28, 3 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad