Såld

Malmaberg, Västerås

Malmabergsgatan 79G

Slutpris: 1 320 000 kr

Malmabergsgatan 79G

Balkong i soligt västerläge, fri utsikt och härligt ljusinsläpp!

Välkommen till 2 rum och kök på populära Haga!
Smakfullt renoverad och välplanerad lägenhet med genomgående ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Bostadens 54 kvm disponeras över ett fullrustat kök med matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong i högt och soligt sydvästläge. Sovrummet är rymligt och har inbyggd garderob med spegelskjutdörrar. Duschrum med plats för tvättmaskin. Inre hall med klädkammare och entréhall med klinkergolv, avhängning och förvaring i garderob.

Månadsavgiften inkluderar bland annat bredband 100Mbit/s, kabel-TV och IP-telefoni. I föreningen finns bastu, gym, hobbyrum, samlingslokal och grillplatser till medlemmarnas förfogande.

Välkommen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malmabergsgatan 79G, Såld i Malmaberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad