Såld

Norby, Uppsala

Malma ringväg 39A

Slutpris: 6 320 000 kr

Malma ringväg 39A

Rymlig villa med lättskött atriumtomt samt dubbelgarage!

Välkommen till denna trevliga 1 1/2-plans villa byggt 1965 i natursköna Norby. Härlig lättskött atriumtomt om 254 kvm, mycket barnvänligt och helt utan insyn. Husets planlösning erbjuder på entréplan; en hall med plats för ytterkläder och skor, ett stort renoverat kök med köksö från Puustelli kök och plats för middagar och fest då det finns plats för matbord i köket men även ett separat matrum invid köket, ett stort vardagsrum, ett rum som kan användas som bibliotek eller arbetsrum, sovrum med garderober, tvättstuga med grovingång samt ett renoverat badrum. Under trappan finns ett förråd, en trappa upp på övervåningen finns ett allrum, hall med många garderober, badrum med badkar samt 3 sovrum samtliga med takkupa.
Dubbelgarage med ingång från uteplatsen samt ett varmförråd om ca 15 kvm.

Som boende på Malma Ringväg bor ni lugnt på återvändsgata med fina omgivningar, stora gräsytor och naturområden. Bästa tänkbara läget då ni enkelt och bekvämt med cykel kan ta er till centrum samtidigt som det finns goda busskommunikationer alldeles in på knuten. Mataffär, flera förskolor och skolor finns på promenadavstånd. Malmaskolan ligger precis bakom dungen, 300 m gång utan korsande bilväg. För den som vill njuta av naturen finns motionsspår och promenadstråk i närbelägna Hågadalen och Stadsskogen. Området är mycket barnvänligt och ett par hundra meter från huset ligger Skivlingsparken med temalekplatsen ”skog och Elsa Beskow”, och sitt populära utegym. Ytterligare park på kort promenadavstånd från huset är Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekplats "I målarens trädgård" - en oas för barnen. Närhet till USIF Rosendal där det finns bland annat gym, tennis och padel-bana men även flertalet restauranger.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad