Såld

Malma Backe, Uppsala

Malma Backe 1 C

Slutpris: 1 525 000 kr

Malma Backe 1 C

Rymlig gavel-2:a högst upp i fastighet med stor balkong i söder mot lugn gård!

Hiss från markplan tar er upp till denna bostad. Här bor ni ostört högst upp på gavel med fönster åt tre olika väderstreck som både erbjuder fint ljusinsläpp och trevlig vy över grannskapet. Trevlig planlösning med rymligt vardagsrum, stort kök med all maskinell utrustning ni behöver, rejält sovrum med förvaring, våtutrymme med badkar samt tvättutrustning och stor hall med god förvaringsyta.

Brf Vårdsätra är en bostadsrättsförening med stabil ekonomi, normal belåning och det mesta inkluderat i månadsavgiften. Det finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom nio tvättstugor, en grovtvättstuga, cykelförråd och samlingslokal att hyra. Alla bostäder har extern förvaring i vindsförråd. Bostadshusen är placerade i lummig miljö med grönska som omfamnar och många välutrustade lekplatser.

Som boende i Brf Vårdsätra är det nära till det mesta, både stad och natur. Med fyra stadsbussar runt knuten har du en buss mot centrum var femte minut. Du har även all tänkbar service på bekvämt avstånd; ca 700 meter till det lokala centrumet, många populära restauranger i Rosendal och även närhet till nyrenoverade Gottsunda centrum med brett utbud av mat, shopping, gym, badhus m m. Förskola samt skola upp till gymnasieålder finns i området. I närheten finns bl a Biomedicum, SLU och Ångströmslaboratoriet. Den nybyggda tennishallen samt många padelbanor i Rosendal ligger tvärs över gatan. Fina strövområden som manar till promenader, löpturer och skidåkning i både Stadsskogen och Hågadalen.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Malma Backe 1 C, Såld i Malma Backe, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad