Såld

Kvarnholmen, Nacka

Makaronigränd 3, 8 tr

Slutpris: 7 350 000 kr

Makaronigränd 3, 8 tr

Fantastisk trea högt upp i huset med enastående sjöutsikt och två inglasade balkonger.

- Inglasad balkong mot inloppet med kvällssol
- Inglasad balkong i söder och sol hela dagen
- Enastående utsikt över Stockholms inlopp
- Låg avgift och stabil förening
- Hiss rakt ner till garaget
- Smakfullt renoverad
- Sällan till salu

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska trea i absolut bästa läge med första parkett och havsutsikt över Stockholms inlopp! Magnifik utsikt över Saltsjöns glittrande vatten i förgrunden och Stockholms vackra silhuett i bakgrunden. Lägenheten har två inglasade balkonger varav en ligger med front mot havet och den andra i soligt söderläge.

Bostaden karakteriseras av stora öppna och sociala ytor, rikligt ljusinsläpp samt två balkonger. Den trevliga balkongen mot havet och Kungliga Djurgården med sin överdådiga utsikt över Stockholm och dess inlopp är något utöver det vanliga. Här njuter man större delen av året medans man ser löven på Kungliga Djurgården byta färger.

Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt ifrån vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av ballonger, härliga ljudet från allsång på skansen och självklart de oerhört vackra solnedgångarna och soluppgångar. Här bor man såklart gärna året om men passar även perfekt att avslutet året på, då du har en magisk första parkett till nyårsraketerna!

Välkomna hem till Makaronigränd 3 och en extraordinär bostad!

Utöver den fantastiska lägenheten bjuds man på ren vardagslyx som exempelvis garage som man når direkt via hiss samt om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Kvarnholmen är en helt ny stadsdel med väl bevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Här växer en boendemiljö fram med all tänkbar service, restauranger och butiker, barnomsorg och kulturella evenemang på första parkett vid Stockholms inlopp. Du ska inte behöva lämna Kvarnholmen för att gå på krogen, handla mat, besöka doktorn eller gå i skolan. Mitt på Kvarnholmen ligger den gamla Spisbrödsfabriken som har fått nytt liv som områdets centrum.

Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi och Nyckelvikens naturreservat når ni enkelt på endast fem minuter via den vackra Kvarnholmsförbindelsen som förbinder de två stadsdelarna. Gångavstånd till populära, Restaurang Docklands, Restaurang J, Deli Molinari och Don Felice. Önskar du ta en promenad i de vackra omgivningarna finns det en strandpromenad som sträcker sig runt Svindersvik.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Makaronigränd 3, 8 tr, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad