Till salu

Barkabystaden, Järfälla

Majorsvägen 17

  • price tag icon 10 096 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
5 800 000 kr
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 116 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 10 096 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
Majorsvägen 17 Visa projekt

Väldisponerad hörnlägenhet med två balkonger!

Unikt boende med 500 kvm lounge och gym - Nu med halv årsavgift i ett år.
I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 30 maj 2024. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument.

Väldisponerad femrummare med rikligt ljusinsläpp från tre väderstreck med två balkonger. Flexibel planlösning där ett av sovrummen kan tas bort och göra vardagsrummet större. Här erbjuds ett generöst sällskapsrum och ett smakfullt kök i öppen planlösning som inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Lägenheten erbjuder två fullt utrustade badrum. Bostaden har ett generöst master bedroom med stor skjutdörrsgarderob och egen utgång till den större balkongen samt tre mindre sovrum. Genomgående för bostaden är gott om förvaring. Svanenmärkta och energivänliga bostäder som kvalificerar till grönt bolån.

Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård.

Läs gärna mer om projektet på: https://www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/

OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Majorsvägen 17, Till salu i Barkabystaden, Järfälla
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad