Till salu

Barkabystaden, Järfälla

Majorsvägen 13

  • price tag icon 4 858 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 400 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 858 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2026
Majorsvägen 13 Visa projekt

Generös takhöjd!

Erbjudande – Halv årsavgift i ett år.
I Barkarby Pluss erbjuder vi nu halv årsavgift i ett år vid köp före 31 december 2023. Kontakta våra mäklare för mer information eller läs mer under dokument.

Välkommen till denna rymliga tvårummare med generös rumshöjd om 4,2 m och fönster i härligt söderläge. Här erbjuds ett generöst sällskapsrum, bra förvaring i hall, sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderob. Stilrent och fullt utrustat kök med diskmaskin. Köket ligger i öppen planlösning, vilket inbjuder till middagar och sociala tillställningar. Plats för arbetshörna. Snyggt och helkaklat badrum med dusch och kombimaskin.

Till Barkarby Pluss utsökta lägenheter adderas en cirka 500 kvadratmeter stor serviceyta med lounge, festlokal, gym, kök, konferensrum och hotellrum. Här tas du omhand av loungens egen värd som inte bara ser till att du trivs, utan även kan stå till tjänst med olika ärenden och göromål. Med en Plussbostad® får du en del av servicen från hotellet in i hemmet. Du har tillgång till loungen med bemannad reception, trevlig lobby, gästrum, gym med bra utrustning, mötesrum, festlokal och välutrustat kök. Värden finns dagligen på plats i receptionen och håller ordning på området, organiserar alla erbjudanden, ordnar och bistår med praktisk hjälp – oavsett om det gäller boende, hälsa eller friskvård.

Läs gärna mer om projektet på: www.selvaagbostad.se/stockholm/barkarbypluss/

OBS! Bilderna är illustrationer för projektet och inte alltid lägenhetsspecifika - ändringar, tillval och avvikelser kan förekomma. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan
Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Majorsvägen 13, Till salu i Barkabystaden, Järfälla
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad