Såld

Skuru, Nacka

Magnevägen 3

Slutpris: 12 600 000 kr

Magnevägen 3

Spektakulärt hus med fantastisk utsikt!

Extremt mycket utsikt! Njut av vädrets och naturens skiftningar, alltid lika levande och spännande! Fantastik utsikt över Nacka och Bastusjön!

- Takterass
- Sjöutsikt
- Bergvärme
- 3 m i takhöjd på entréplan
- 11 km till Slussen
- Granne med Nyckelviken

Spännande hus ritat av arkitekt Clas Vallin, uppfört 2008-2009, med en kontinental känsla. Stora fönsterpartier, härliga balkonger och uteplatser om ca 150 kvm i sydvästläge. Takterassen har 360 graders utsikt! Njut av sol och häftiga solnedgångar! Här erbjuds året runt ett skådespel av vädrets skiftningar! Längst in på gatan utan genomfartstrafik. Ingen insyn!

Otroligt bra ljusinsläpp! Entréplan har takhöjd om hela 3 meter och ger en luftig och öppen känsla. Utgång till balkong som löper längs hela fönsterpartiet. Fantastiska sällskapsutrymmen inne och ute, fint kök med bra arbetsytor och matplats för många, tre sovrum och två helkaklade badrum. Sovrummen är stora och släpper in generöst med ljus, här får alla en härlig plats i huset. Vardagsrum och ytterligare ett allrum. Spiraltrappa i gjutjärn leder upp till den häftiga takterassen. Här finns det gott om plats för stora middagar och solläget är magiskt.

Utmärkt parkering och carport precis vid husets entré. Lätt att lasta ur bilen och direkt komman in i huset utan att bli blöt. Lättskött tomt, utan större gräsmatta. Här njuter man enklast på alla stora terasser och balkonger.

Bosätter ni er på Magnevägen får ni ett enkelt liv i ett alldeles unikt hem! Här får ni på riktigt närhet till allt, oavsett om ni vill bada, promenera i skogen, shoppa eller snabbt åka in till stan. Läget nära Nyckelviken ger möjlighet till promenader och träning på fina barkspår i skog, och klippbad vid brukshundsklubben. Skidor och skridskor åker man på Bastusjön. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar. Närhet till flera bra förskolor och skolor. Cirkusparken med möjlighet till lek och träning. Rätt läge på rätt sida om Skurubron. Närhet till butiker i Ektorps centrum och bussar i Skuru (409, 449) samt övriga Nacka-bussar. Busshållplatsen ligger nära.

Hit ska ni flytta om ni vill njuta av ett stort hus, granne med skog och vatten, men ändå stan 10 minuter bort med bil och 30 minuter med elcykel.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Magnevägen 3, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Magnevägen 3, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Magnevägen 3, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad