Till salu

Rosendal, Uppsala

Lydia Wahlströms gata 24

  • price tag icon 3 324 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 44,8 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 324 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Lydia Wahlströms gata 24

Trevlig balkong i söderläge!

Bli först att flytta in i denna väldisponerade 2:an i attraktiva Rosendal, belägen endast ett stenkast från Stadsskogen. Föreningen har beslutat om en avgiftssänkning om 8 % från och med 1 juli 2024 - ny månadsavgift för denna bostad blir 3 058 kr/mån.

Planlösningen erbjuder hall med bra förvaring, trivsamt kök/vardagsrum med utgång till balkong, ett rymligt sovrum med fler garderober. Stilrent badrum med bl.a. komfortgolvvärme, kombimaskin, dusch med fällbara väggar, wc och handfat med kommod. Förråd i källare.

Lägenheterna håller en genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkta planlösningar. För dig som bosätter dig i föreningen kommer bland annat gemensamhetslokal med bl.a kök och bastu (klar juni 2024), cykelverkstad, odlingsmöjligheter i växthus och många fler bekvämligheter erbjudas.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Lydia Wahlströms gata 24, Till salu i Rosendal, Uppsala Planlösning från Lydia Wahlströms gata 24, Till salu i Rosendal, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad