Såld

Rosendal, Uppsala

Lydia Wahlströms gata 24

Slutpris: 1 570 000 kr

Lydia Wahlströms gata 24

Helt ny 1:a med balkong, ett stenkast från Stadsskogen!

Här erbjuds en väldisponerad etta med sovalkov och balkong om ca 5 kvm! Belägen på våning 4 av 5 i fastighet med hiss från markplan. Perfekt för dig som söker bostad i populära Rosendal och med direkt närhet till Stadsskogen och blivande Rosendals Torg. Föreningen har beslutat om en avgiftssänkning om 8 % från och med 1 juli 2024 - ny månadsavgift för denna bostad blir 2 171 kr/mån.

Lägenheten håller genomgående hög standard med stilrena materialval och väl genomtänkt planlösning. Hall med klinker i entrén, rymligt badrum med bl.a. komfortgolvvärme (el), handdukstork och kombimaskin, praktiskt och fullt utrustat kök, rum med sovalkov och utgång till trevlig balkong. För dig som bosätter dig i brf Linnea Garden finns bland annat en trevlig gemensamhetslokal med kök och bastu (klar juni 2024), odlingsmöjligheter i växthus, tillgång till både bil- och cykelpool. Förråd i källare.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I området finns dessutom flertalet gym, tennis- och padelbanor. Stort utbud av välsorterade matbutiker, caféer och restauranger finns även det i området.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lydia Wahlströms gata 24, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad