Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 9A

Slutpris: 1 695 000 kr

Luthagsesplanaden 9A

Välplanerad 1:a i Främre Luthagen med balkong och nära till allt!

Mycket välplanerad etta med ett bra läge på våning 3 med härlig balkong mot gården. Den optimala planlösningen erbjuder dig hall med avhängning, badrum med dusch egen tvättmaskin, väl utrustat arbetskök, ljust lättmöblerat rum och en fin balkong i söderläge. Genomgående ljusa ytskikt med bevarade trägolv och en stor portion charm! Bekvämt belägen med hiss från en halvtrappa.

Välskött förening med vacker fastighet och gemensam gård med grillmöjligheter. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, motionsrum samt bastu i källaren. Det finns även en gemensam takterrass med kvällssol och härlig utsikt över Uppsala.

Synnerligen attraktivt läge i Främre Luthagen med omedelbar närhet till utmärkt service, restauranger, livsmedelsbutik, vackra grönskande parker, årummet, samt närhet till Stabbyskogen för rekreation och motion. Intilliggande förskola och ett flertal skolor samt universitet (ex. Ekonomikum), nära till husläkarmottagning och folktandvård. Även bekvämt gångavstånd till city och stationen.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 9A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad