Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 5B

Slutpris: 2 275 000 kr

Luthagsesplanaden 5B

Attraktiv och välplanerad 1a med balkong i söder läge i Främre Luthagen!

Välkommen till en ljus och charmig lägenhet med ett perfekt läge i Främre Luthagen. Bostaden är belägen på våning 5/5 i fastighet med hiss. Här bor du med vacker vy mot Luthagens takåsar och föreningens gröna innergård, utan störande ljud från gatan.

Lägenheten tar emot dig med en härlig rymd tack vare den breda och ljusa hallen med goda förvaringsmöjligheter. Vidare fördelar sig planlösningen över ett ljust och fullrustat kök med plats för matgrupp, härligt vardagsrum med smart och rymlig sovalkov bakom spegeldörrar, alkoven rymmer med lätthet en 1.20 säng. Från vardagsrummet når du bostadens balkong i högt och fritt söderläge mot lugn innergård. Badrummet är helkaklat med klinkers och golvvärme samt utrustat med tvättmaskin. Genomgående högt i tak och parkettgolv i merparten av lägenheten. Till lägenheten hör två förråd; ett i källaren och ett på vinden.

Stabil och trevlig förening med fina gemensamma utrymmen såsom bastu med relax, motionsrum och en stor terrass i söderläge med utsikt mot domkyrkan. Kabel-tv och bredband ingår mot en avgift på 264 kr/mån. Föreningen har god ekonomi med betyg A+ (Hemnet). I Luthagen bor ni i ett lugnt och grönskande område precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Ni tar er till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit kan ni passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns flera populära restauranger, livsmedelsbutiker, parker m.m. Ni bor även på gång- och cykelavstånd till Ekonomikum och till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer.

Den här pärlan vill du inte missa, anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa ev förhandsvisningar!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad