Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 3A

Slutpris: 2 595 000 kr

Luthagsesplanaden 3A

Öppen spis, högt belägen och trevlig balkong

Välkommen att trivas i Främre Luthagen och denna trevliga lägenhet!

Med ett utmärkt läge i Främre Luthagen finns nu tillfälle att förvärva en rymlig och mycket fina 2:a med öppen spis och trevlig balkong mot innergården.
Lägenheten är genomgående i fint skick och har renoverats under 2021 med smakfull färgsättning och bra materialval. Väldisponerad planlösning och gott om förvaring i två förråd som disponeras av säljaren ger en bostad som bör passa de allra flesta.

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening i Främre Luthagen där bl.a. kabel-tv, bredband (50-100/10 Mbit/s) samt IP-TV Bas ingår i avgiften! Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och det vackra årummet. Utanför huset finns en busshållplats som tar dig till centrum.För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området. I Stabbyskogen finns såväl motions- som elljusspår, samt vackra naturstigar.

Varmt välkommen att anmäla in ditt intresse redan idag!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 3A, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad