Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 36A

Slutpris: 1 970 000 kr

Luthagsesplanaden 36A

Högt fritt läge och balkong i hus med hiss!

Välkommen till denna hemtrevliga och ljusa lägenhet i Luthagens populära kvarter med funktionen av en "minitvåa". Här bor du i en välplanerad lägenhet högt upp i huset utan någon insyn, med gott om förvaring och balkong med bästa tänkbara läge i ett av Uppsalas mest attraktiva kvarter! Planlösningen erbjuder en välkomnande hall med generös förvaring i flertalet inbyggda garderober. Ljust och inbjudande vardagsrum med plats för både soffgrupp, skrivbord, stort fönsterparti med fri utsikt, charmigt kök med matplats samt badrum.

Föreningen är välskött med låga avgifter där bredband ingår. I föreningen finns en relaxavdelning med bastu, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor, cykelförråd, stort hobbyrum, innergård med utemöbler och grillmöjligheter.
Det lugna men samtidigt centrala läget i Luthagen erbjuder ett optimalt boende med närhet till bland annat Ekonomikum, nationsliv, livsmedelsbutiker och omtyckta grönområden i Stabbyskogen med motionsspår. En perfekt lägenhet för dig som studerar eller som första lägenhet!

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad