Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 28B

Slutpris: 1 845 000 kr

Luthagsesplanaden 28B

Charmig bostad med balkong!

Här erbjuds en mycket charmig bostad högt belägen i fastighet med hiss. Här bor du med direkt närhet till Universitetet och all tänkbar service att önska! Snabbt tillträde möjligt.

Lägenheten är varsamt och tidstypiskt renoverad med vackra detaljer. Planlösningen erbjuder hall med förvaring, allrum med fiskbensparkett och plats för säng, soffa och matplats. Renoverat kök med utgång till balkong i söderläge. Stilrent badrum med klinkergolv och kaklade väggar, duschhörna, wc och handfat.

Luthagen består av lugna och trevliga kvarter. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till många av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Fyrisån har du runt knuten perfekt för dig som gillar trevliga promenader eller att löpträna. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår samt elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 28B, Såld i Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad