Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 28B

Slutpris: 2 140 000 kr

Luthagsesplanaden 28B

30-tals lägenhet i eftertraktat område!

Ett stenkast från Ekonomikum är denna välplanerade lägenhet belägen. Från balkongen i soligt läge finns utsikt över luthagsområdet. Klassiska orginaldetaljer i 30-talsfunkis såsom generös takhöjd och stora fönster med djupa fönsternischer bidrar till ett rymligt intryck.

Planlösningen erbjuder rymlig hall med förvaringsmöjligheter, sovrum/vardagsrum med matplats vid fönster, stilrent kök och fräscht stamrenoverat badrum med dusch. Genomgående ljus och modern färgsättning. Hiss från markplan.

Luthagen består av lugna och trevliga kvarter. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till många av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Fyrisån har du runt knuten perfekt för dig som gillar trevliga promenader eller att löpträna. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår samt elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 28B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad