Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 28 A

Slutpris: 1 795 000 kr

Luthagsesplanaden 28 A

Mysig 1:a ett stenkast till Ekonomikum

Mysig lägenhet i Luthagen som effektivt utnyttjar varje kvadratmeter på bästa sätt! Välbevarat och fint golv i fiskbensparkett med ljusa målade väggar. Rummet är lättmöblerat vilket ger många möjligheter till en passande möblering. Snyggt nyrenoverat kök med lackade köksluckor i grön nyans. Förvaring i skåp som tack vare generösa takhöjden nyttjas väl ända upp till taket. Stamrenoverat badrum från 2014 med duschhörna. Lägenhetens höga takhöjd på ca 2,7 m skapar en härlig känsla av rymd.

Till lägenheten följer två källarförråd och ett vindsförråd.

Perfekt läge och lägenhet för dig som letar efter ditt första boende, studentlägenhet eller kanske övernattningslägenhet.

===Luthagen===

I Luthagen har ni nära till allt - detta är det perfekta området för den som vill ha närhet till natur men samtidigt vill bo med gångavstånd till citykärnan och den klassiska Saluhallen. Luthagen erbjuder även flera olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken som är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, för ett besök i lekparken eller Biologiska Museet, Biotopia. Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag. Denna lugna och lummiga stadsdel tilltalar såväl barnfamiljen som studenten, med Uppsala Universitet och studentnationerna bara ett stenkast bort.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 28 A, Såld i Luthagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad