Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 26B

Slutpris: 5 400 000 kr

Luthagsesplanaden 26B

Med toppenläge i Främre Luthagen och högst upp i huset med hiss från markplan.

Välkommen till en representativ genomgångslägenhet högst upp i huset med hiss från markplan. Stor balkong i söderläge med utsikt mot Domkyrkotornen och Slottet. Ett mycket tilltalande boende med ett bekvämt läge på högsta våningen med hiss från markplan.

Fastigheten ritades av Uppsalas dåvarande stadsarkitekt, Gunnar Leche, har tidstypiska detaljer och härliga attribut såsom djupa fönsterbänkar i sten, fiskbensparkett och rum i fil. Bostaden erbjuder mycket ljus och rymd med högt i tak, genomgående stora och väldisponerade rum, varav 3 sovrum -där samtliga vetter mot innergård, genomtänkt, stort renoverat kök, två helkaklade badrum, möblerbar hall/halvrum samt vardagsrum. Hela lägenheten har fina parkettgolv både i original och nytt, ljusa väggar samt bra förvaringsmöjligheter i form av integrerade garderober.

Bostaden har totalt 5 st förråd i källare och på vinden.

Anmäl ditt intresse redan idag!

===Luthagen===
I Främre Luthagen har du nära till allt - detta är det prefekta området för dig som vill ha närheten till naturen men samtidigt bo med gångavstånd till citykärnan. Luthagen erbjuder även olika parker samt promenadstråk längs Fyrisån eller närliggande Stabbyskogen. Vasaparken är en populär samlingsplats för barnfamiljer både sommar som vinter, ett besök i lekparken eller Biologiska Museét, Biotopia.
Det finns ett flertal mataffärer och trevliga kvartersrestauranger med varierad inriktning. Här finns även små butiker av olika slag.
Denna lummiga och lugna stadsdel tilltalar såväl barnfamiljer, äldre och studenter. Det sistnämnda då både Uppsala Universitet, Ekonomikum samt studentnationerna ligger ett stenkast bort.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 26B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad