Till salu

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 26B

2 150 000 kr
area icon Yta
  • 38 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 264 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Luthagsesplanaden 26B

Väldisponerad 30-tals lägenhet med vackra golv och unik planlösning i föreningen!

Välkommen till denna fina och ljusa 30-talstvåa i Luthagen. Belägen i välrenoverad Gunnar Leche-fastighet (välrenommerad Uppsala arkitekt) med hiss. Lägenheten bjuder på ett ljust och lättmöblerat vardagsrum med vacker fiskbensparkett och kök i öppen planlösning. Från vardagsrummet med ca 2,7 m i takhöjd kommer du ut till den soliga balkongen .Unikt för lägenheten får du ett separat sovrum med stort fönster har fint parkettgolv tack vare ombyggnation i lägenhetens planlösning från en 1:a till en 2:a.

Planlösningen ger er entré/hall med bra klädförvaring två garderober, badrum med klinker, kakel och dusch, vardagsrum med lättmöblerade ytor i öppen planlösning med köket, utgång till den stora balkongen med fri utsikt och fint, ett sovrum med stort fönster och fina original detaljer i blandning med moderna tillval.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. Soprum med full källsortering. Barnvagnar får ställas i cykelförrådet. Föreningen godkänner delat ägarskap.

Trevliga kvarter med nära till allt staden har att erbjuda. I närheten finns restauranger, butiker och övrig service. Promenadavstånd till centrum och tågstationen samt nära även till alla nationer. Direkt närhet till Ekonomikum och universitet vilket gör det till ett perfekt boende för både en och flera studenter.

Välkommen att kontakta mäklaren vid intresse samt för anmälan till visning!

Intresseanmälan

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Filippa Lenander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad