Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 26A

Slutpris: 2 650 000 kr

Luthagsesplanaden 26A

Mycket fin 2,5:a i populära Luthagen!

Välkommen till en genomgående fin och rymlig lägenhet i populära Luthagen! Fastigheten ritades av Uppsalas dåvarande stadsarkitekt, Gunnar Leche, har tidstypiska detaljer och härliga attribut såsom djupa fönsterbänkar i sten, högt i tak och rum i fil. Planlösningen fördelar sig på en ljus och rymligt hall med gott om förvaring i klädkammare, stamrenoverat helkalklat badrum, ett trivsamt kök med plats för matbord, väl tilltaget halvrum som passar perfekt som matsal eller vardagsrum, stort sovrum beläget mot den lugna innergården samt ett stort och luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong i soligt läge.

Stabil bostadsrättsförening med de stora renoveringarna avklarade! Till lägenheten finns två förråd i källarplan samt ett förråd på vinden att nyttja. I Luthagen bor du i ett mycket attraktivt område precis intill stadskärnan, olika universitetsinstitut och domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit passerar du Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet finns populära restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

Anmäl ditt intresse idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 26A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad