Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 24C

Slutpris: 2 300 000 kr

Luthagsesplanaden 24C

Charmig tvåa i hjärtat av Luthagen med hiss från markplan!

Välkommen till en fantastisk ljus och smakfullt renoverad lägenhet i sekelskiftes stil, i eftertraktade kvarter i Luthagen! Med stora 3-glasfönster där man har bevarat den äldre charmen såsom fönsterlåsningen. Tack vare stora fönsterpartier ger det gott om ljusinsläpp. Lägenheten har vackra bevarade 30-tals detaljer som djupa fönsternischer, fiskbensparkett och generös takhöjd. Sekelskiftesdetaljer såsom takrosetter och stuckatur. Smart planerad lägenhet med vardagsrum med plats för både soffgrupp, mediamöbler och matbord för större sällskap, stilrent kök med gott om förvaring, sovrum belägen mot föreningens lugna innergård och smarta förvaringsmöjligheter i hall med inbyggda garderober/klädkammare. Till lägenheten hör två stora förråd om cirka 9 kvm tillsammans.

Luthagen har mycket lugna och trevliga kvarter, med nära till allt staden har att erbjuda. Du har promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och endast några meter bort ligger Fyrisån som man kan gå längs för att komma ner till centrum.

Här bor du i en förening med god ekonomi. Förening erbjuder bland annat sina medlemmar låga månadsavgifter inklusive bredband (obligatoriskt tillägg om 156 kr/mån), kabel tv och ip-telefoni. I övrigt så har man tillgång till cykelförråd, samlingslokal en fin innergård med utemöbler.

Välkommen hem!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 24C, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad