Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 21A

Slutpris: 2 200 000 kr

Luthagsesplanaden 21A

Välplanerad minitvåa i Främre Luthagen med balkong mot innergård!

Välkommen till denna fina lägenhet med eftertraktad planlösning i stamrenoverad fastighet med lugnt läge i Främre Luthagen.

Hall med plats för avhängning samt förvaring på både hatthylla och i två djupa garderober. Renoverat kök av hög standard med bl.a. diskmaskin, induktionshäll och gott om förvaring. Ljust och fint sovrum med utgång till trevlig balkong i lugnt och soligt söderläge med utsikt mot den lugna innergården. Lättmöblerat allrum med plats för både soffa och matgrupp eller arbetsplats. Badrum med kaklade väggar och badkar. Två tillhörande förråd nyttjas av bostadsinnehavaren.

Välskött fiberansluten-förening med låga avgifter, två tvättstugor, gym/relax/bastu och cykelförråd.

Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter. Här bor du granne med Ekonomikum och med promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår, elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Välkommen på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 21A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad