Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 21A

Slutpris: 4 600 000 kr

Luthagsesplanaden 21A

Toppenfin 4:a ett stenkast från Vasaparken!

Nu finns chansen att förvärva denna unika 4:a i populära Luthagen! Den välplanerade planlösningen erbjuder ett stort modernt kök med ljusa skåpsluckor och fullständig maskinell utrustning. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck mot återvändsgata, välfungerande öppen spis samt balkong i ett attraktivt söderläge med glimt mot Vasaparken! Här finner du även tre sovrum ett fräscht badrum och en gäst-wc som i dagsläget används som tvättstuga.

Bostaden är i genomgående mycket gott skick med stora delar av den äldre charmen bevarad, såsom fönsterbrädor i marmor, trägolv och skjutdörrar.

Här bor du i ett av Uppsalas bästa lägen med närhet till det mesta. Med en kort promenad tar du dig till gågatan och allt staden har att erbjuda. I närheten finns Uppsala Universitet, Luthagens Livs, flertalet restauranger och lugna grönområden. För dig som gillar att motionera finns Stabbyskogen i närområdet som erbjuder motionsspår och grönskande växlighet.

Stabil förening i fastighet byggd 1942 och med de flesta stora renoveringarna bakom sig. Låg månadsavgift och låg belåningsgrad.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad