Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 21A

Slutpris: 1 995 000 kr

Luthagsesplanaden 21A

Välplanerad minitvåa i Främre Luthagen!

Denna trevliga minitvåa belägen i stamrenoverad fastighet med utmärkt läge, erbjuder bra planlösning med genomgående smarta lösningar. God förening med låg belåning.

Välkomnande hall med djupa garderober med belysning som ger utmärkt förvaring. Praktiskt kök med gott om förvaring där delvis charmig originalinredning är fint bevarat i form av serveringsskåp och snedställda väggskåp. Bra sovrum med fönster i lugnt och skyddat läge med utsikt mot den gröna innergården. Fint allrum med plats för både soffa och matgrupp eller arbetsplats. Dessutom fint renoverat badrum från 2012.

Främre Luthagen består av lugna och trevliga kvarter. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. Det är även nära till resecentrum, mataffärer, uteliv och annan service. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår, elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Perfekt boende för studenter eller som en första lägenhet!
Möjlighet till snabbt tillträde!

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad