Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 18B

Slutpris: 4 150 000 kr

Luthagsesplanaden 18B

Rymlig lägenhet med öppen spis och balkong i söderläge! Stabil förening med låg avgift

På eftertraktad adress erbjuder vi nu en rymlig lägenhet på 108 kvm med enorm potential. Belägen i en smakfullt renoverad fastighet med hiss och med en lummig/ inbjudande innergård, är detta hemmet som du har väntat på! Här välkomnas du av en rymlig hall som leder in till köket med gott om plats för matlagning och umgänge. Lägenheten har ett mångsidigt rum som kan användas som matsal eller sovrum, och en gästtoalett för extra bekvämlighet. Det generösa vardagsrummet är hjärtat av hemmet och pryds av en vacker öppen spis. Härifrån når du den soliga balkongen där du kan njuta av en kopp kaffe eller en god bok. Sovrummet är rymligt och inbjudande, och praktiskt stamrenoverat badrum med dusch. Denna lägenhet har en flexibel planlösning, vilket gör det möjligt för dig att skapa ditt drömhem. Du har möjlighet att enkelt skapa ytterligare sovrum eller arbetsutrymmen efter dina behov. Gott om förvaring i klädkammare, garderober och två förråd som kommer med lägenheten.

Stabil och välmående förening med låga avgifter ger dig möjligheten att lägga dina pengar på annat som du älskar. Föreningen erbjuder bekvämligheter som modern festlokal, gym, rymlig tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförvaring. Den vackra trädgården är en perfekt plats för grillkvällar och avkoppling. På Luthagsesplanaden 18 B bor du med närhet till grönområden, utmärkta bussförbindelser och cykelavstånd till allt du behöver. Runt hörnet hittar du ett urval av restauranger och en utav Uppsalas mest populära mataffär i Luthagens livs.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 18B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad