Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 16

Slutpris: 2 550 000 kr

Luthagsesplanaden 16

Mycket trevlig bostad med balkong och låg avgift där bredband ingår!

Välkomna till denna ljusa lägenhet en trappa upp, med ett centralt läge i Luthagen! Denna lägenhet om 2 rum och kök är i genomgående fräscht och fint skick och håller en bra standard. Luftiga rum med stora fönsterpartier som skapar trevligt ljus och rymd.

Planlösningen fördelar sig på ett hemtrevligt kök med gott om arbetsytor, utrustat med allt som kan önskas samt plats för matbord intill fönster. Ett stort och öppet vardagsrum som rymmer soffgrupp och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med plats för balkongmöbel. Till detta får ni även ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, en yteffektiv hall med gott om förvaring i garderober samt ett fräscht helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Låg avgift med bl a kabel-tv och bredband inkluderat!

Här bor ni i en mycket välskött förening med de större renoveringarna bakom sig och låg belåning. Som boende erbjuds ni bl a tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler och utegrill samt ett övernattningsrum. Belägen i ett lugnt och attraktivt område med härliga parker och promenadstråk endast ett stenkast från huset, samtidigt som du också har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. Ni når centrala Uppsala med en kort promenad på endast några minuter, på vägen kan ni passa på och promenera längs med Fyrisån och dess vackra allé. Nära till Ekonomikum och andra universitetsinstitut samt nationslivet.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad