Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 15 C

Slutpris: 2 875 000 kr

Luthagsesplanaden 15 C

Mycket attraktiv lägenhet i genomgående fint skick, med öppen spis och uteplats, i Främre Luthagen!

Sällsyn lägenhet belägen i Främre Luthagen precis intill stadskärnan och Vasaparken, med egen uteplats mot föreningens stora och grönskande innergård! Här har du en lägenhet i ett mycket smakfullt renoverat skick där inga val har gått till slumpen, samtliga ytskikt och kök är renoverat år 2020. Planlösningen fördelar sig på en ljus och rymligt hall med gott om förvaring i två klädkammare. Ett trivsamt och gediget kök med plats för större matbord och utgång till lägenhetens uteplats i sydostläge. Ett rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis, ett sovrum med plats för större säng och förvaring i skjutdörrsgarderob samt ett helkaklat badrum med bl a dusch och tvättmaskin.

Föreningen är välskött och erbjuder medlemmarna bl a tillgång till ett övernattningsrum, samlingslokal, motionsrum, bastu och en lugn och vacker innergården med trädgårdsmöbler och grill. I Luthagen bor du i ett mycket attraktivt område precis intill stadskärnan, olika universitetsinstitut och domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit passerar du Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet finns populära restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m.

Anmäl ditt intresse idag!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 15 C, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad