Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 13B

Slutpris: 3 600 000 kr

Luthagsesplanaden 13B

Välkomna till denna fina bostad i Främre Luthagen.

Planlösningen erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett stort sovrum med walk-in-closet och balkong med utsikt mot stan och Domkyrkan. Vidare finns ett flexibelt rum med skjutdörr mot köket som ger möjligheter att använda det som matrum eller ytterligare sovrum, allt efter era behov och önskemål. Det stora badrummet bjuder på tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter som gör vardagen enklare och bekvämare.

Hela lägenheten präglas av hög takhöjd om 2,92 meter som ger en extra känsla av rymd. Tillsammans med hiss från markplan och varmgarage med laddstationer för elbil, gemensamhetslokal med övernattningsrum så är detta verkligen en drömbostad med många fördelar.

BRF Grims gård är en väl underhållen förening med god ekonomi. Fastigheten uppfördes 2003 och är modern med väl tilltagna hissar, ljudisolerade treglasfönster, inbrottsskyddade dörrar från Swedoor samt modern tvättstuga med nya maskiner. Vidare finns ett rymligt förråd i källaren som tillhör lägenheten.

Lägenheten är belägen med ett attraktivt område i Uppsala med närhet till centrum och dess utbud av restauranger, butiker, Ica affär och kultur. Här bor ni med enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, samtidigt som ni har nära till vackra promenadstråk, Vasaparken och grönområden för avkoppling och rekreation.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 13B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad