Såld

Främre Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 11

Slutpris: 1 795 000 kr

Luthagsesplanaden 11

Mycket fin, välplanerad 1:a med sovalkov i Främre Luthagen!

Välkomna till denna välplanerade 1:a, belägen med utmärkt läge i populära Främre Luthagen med närhet till både Ekonomikum, nationer, butiker och grönområden. Lägenheten håller ett genomgående mycket fint skick och har den perfekta planlösningen som rymmer allt du önskar dig. Ytorna fördelar sig på en hall med plats för förvaring och avhängning. Ett rum med stor sovalkov och generöst fönsterparti, som rymmer både er soffa, säng och matbord. En separat köksdel samt ett helkaklat badrum med dusch från stamrenoveringen år 2007. Lägenheten har senaste året fått helt nya ytskikt, målade väggar, nya lister, ett vackert laminatgolv (fiskben) och ett totalrenoverat kök med praktisk planering för att underlätta din vardag. Ett hem, redo att flytta in i!

Här bor du i en mycket välskött förening med låg belåning och där alla större renoveringar är gjorda. Solcellerna på taket ger el till de gemensamma utrymmena. Detta tillsammans med föreningen gemensamma elavtal bidrar till att medlemmarnas elkostnad kommer att sjunka. Medlemmarna har bland annat en grönskande innergård med trädgårdsmöbler och grillplats till sitt förfogande.

Lägenheten är belägen i Främre Luthagen, ett lugnt och grönskande läge precis intill citykärnan, universitetet och domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast ett par minuter. På vägen dit kan du passa på att promenera längs Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet kring lägenheten finns det trevliga restauranger, livsmedelsbutik och apotek m.m. Som granne med Ekonomikum bor du med promenadavstånd till de flesta av universitetets fakulteter och studentlivets nationer. För dig som vill njuta av naturen finns flera parker i området och motionsspår, elljusspår i Stabby på promenadavstånd.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luthagsesplanaden 11, Såld i Främre Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad