Såld

Luthagen, Uppsala

Luthagsesplanaden 10B

Slutpris: 2 520 000 kr

Luthagsesplanaden 10B

Rymlig lägenhet i genomgående fint skick, belägen i Luthagen precis intill stadskärnan!

Välkommen till denna rymliga och ljusa lägenhet om två rum och kök, med ett trivsamt läge intill stadskärnan. Här finner du ett genomgående fint och modernt skick, och en fantastiskt rymd tack vare den höga takhöjden och de stora fönsterpartierna. Vardagsrummet är mycket stort och luftigt och inrymmer både större soffgrupp och matsalsmöbel. Köket är modernt och erbjuder gott om arbets- och förvaringsytor. Utöver detta får ni ett gediget sovrum samt ett fräscht badrum med badkar.

Som boende i föreningen HSB 10 Åsvid bor du tryggt, ekonomin är stabil med låg belåning. Här finns ett motionsrum, hobbyrum och en innergård med trädgårdsmöbler och grill för de boende att nyttja.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som både lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker och stadens puls. På Luthagsesplanaden bor du ett stenkast från vackra grönskande parker och har ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad