Såld

Kungsholmen - Stadshagen, Stockholm

Lustgårdsgatan 14, 4tr

Slutpris: 3 750 000 kr

Lustgårdsgatan 14, 4tr

Modern och ljus 2:a med stor balkong

Välkomna upp till våning fyra och en mycket trevlig bostad med gott ljusinsläpp och luftig känsla. Köket har öppen planlösning mot vardagsrum och är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror från Siemens. Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme för extra bekvämlighet. I denna bostad har du allt du kan önska dig av ett komfortabelt hem.

- Balkong
- Garage i byggnaden
- 4 minuter promenad till T-bana
- Flexibelt tillträde efter önskemål

Brf Västermalms Atrium är en äkta förening som äger marken och ligger på västra Kungsholmen, byggdes 2013-2015 av Skanska och innehåller 165 bostadsrätter. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till flera barnvagnsrum och cykelrum samt två soprum. Möjlighet till att hyra extra förrådsutrymme finns.

På Kungsholmens nordvästra del finner du ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och grönområden. Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! I Lindhagensgallerian finner du även utmärkt närservice med bl.a. ICA Maxi, systembolaget och apotek. För den träningssugna finns både Friskis & Svettis och Sats i området. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blåa linje som tar dig till city på endast 5 minuter.

Välkommen på visning!

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad