Såld

Lövstalöt, Uppsala

Lupinvägen 6

Slutpris: 5 660 000 kr

Lupinvägen 6

Riktigt fin villa med bra läge i Lövstalöt

Nu erbjuds en modern villa som är extra påkostad och har ett suveränt läge i Västra Lövstalöt.

Entréplanet rymmer hall samt grovingång med tvättstuga, stort kök med vit inredning från Vedum; genomgående vitvaror från Electrolux. En köksö från Vedum finns också tillbyggt i köket. Vardagsrum med bra ljusinsläpp och utgång till extra stor stenlagd altan, ett sovrum samt stort badrum med dusch. Vattenburen golvvärme i samtliga rum i entréplanet. En trappa upp finner man ett ljust och härligt allrum med takkupa samt ingång till klädkammare, tre sovrum, samt ett badrum med både badkar och dusch. Genom hela huset löper en vacker ekparkett och ljusa väggar.

Generös trädgårdstomt med gräsmatta som är omgiven av planterad häck. Vetter mot grönområde. Stort altandäck med spaljé på framsidan och en riktigt stor stenlagd uteplats på baksidan. Carport för två bilar som utrustats med laddbox för elbil. Anslutande förråd om ca.14 kvm. Uppfarten är belagd med sjösten och rymmer ytterligare ca 4 bilar. AC med möjlighet till uppvärmning installerad på övervåningen.

I Västra Lövstalöt bor du i ett etablerat område nära naturen men samtidigt ett stenkast från stadsbussar med god kommunikation från stan. I Lövstalöt finns dagis, egen hockeyrink, lekplats och multisportplats. En bit bort ligger Bälinge med skola, affär och bad.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lupinvägen 6, Såld i Lövstalöt, Uppsala Planlösning från Lupinvägen 6, Såld i Lövstalöt, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad