Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Luntmakargatan 93, 1 tr

Slutpris: 10 000 000 kr

Luntmakargatan 93, 1 tr

Balkong i sydväst läge

Balkong i sydväst läge // Garage // Pool // Möjlig 5:a // Låg belåningsgrad // Uthyrningsdel

Välkommen till denna ljusa och fina 4:a med möjlighet att köpa sin egen garageplats. Här bor du med en stor balkong i sydvästläge mot den prisbelönta innergården. Föreningen är lågt belånad med endast ca 250 kr/kvm. För dig som vill ha ytterligare ett sovrum, så går det enkelt att dela av ett av sovrummen till två rum. Köket är stilrent i vitt och fullt utrustat med exempelvis induktionshäll och integrerad diskmaskin. Vidare bor du med två badrum varav det ena har en tvättmaskin med torkfunktion samt badkar medan det andra har dusch. Bostaden bjuder på ett stort vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når du du balkongen i sydvästläge med plats för utemöbler. Från balkongen, så blickar du ut mot den lummiga innergården, som är prisbelönt. Vidare har du tre sovrum varav alla rymmer en dubbelsäng. Bostaden är genomgående och har gott om förvaringsmöjligheter i form av en walk-in-closet och gott om plats för lös förvaring. Bostaden har ljusa ytskikt och genomgående ljusa golv.

Bostaden har två ingångar (den ena är igensatt), vilket gör att du det går att ha en separat uthyrningsdel om så önskas.

Hiss finns och den går även ned till garaget.

Nuvarande ägare har en garageplats (190 kr/mån) som upplåts som bostadsrätt. Denna säljs separat.

Föreningen är välskött och mycket lågt belånad. Vidare kan du som boende utnyttja föreningens relaxavdelning med pool och bastu, som ligger i grannhuset. Denna nyttjas tillsammans med grannföreningen. Föreningens innergård är lummig och har också gungor och en lekplats.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luntmakargatan 93, 1 tr, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close