Såld

Vasastan, Stockholm

Luntmakargatan 54 A, 2 tr

Slutpris: 7 500 000 kr

Luntmakargatan 54 A, 2 tr

Sekelskifte med balkong

Sekelskifte // Möjlig 3:a // Balkong // Fungerande kakelugn // Stuckatur

Välkommen till denna ljusa och rymliga bostad i fastighet anno 1884. Här bor de med alla de klassiska sekelskiftesattributen, såsom en fungerande kakelugn, vacker stuckatur, högt i tak, takrosett, höga golvsocklar och djupa fönsternischer. Bostaden bjuder på ljusa och fina ytskikt med trägolv. Köket är fullt utrustat med kvalitativa vitvaror vilket exempelvis innehåller både integrerad diskmaskin och tvättmaskin samt en matchande köksö. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsbord. Vidare har du ett badrum i snygg design med badkar. Från sovrummet når du balkongen som är belägen mot den mysiga innergården. Den som vill kan undersöka möjligheten att bygga om den till en 3:a enligt den alternativa planskissen, såsom en granne har gjort.

Föreningen är välskött och ökade under 2019 på sina likvida medel med ca 275 000 kr och totalt ca 1 267 000 kr i likvida medel. Föreningen har goda lokalintäkter.

På Luntmakargatan 54 bor du på en enkelriktad gata i mycket centralt läge. Här finns all tänkbar service inom närområdet. Närmsta tunnelbana är grön linje vid Rådmansgatan på andra sidan kvarteret. Flertalet bussar trafikerar ju också området.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Luntmakargatan 54 A, 2 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close