Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Lundagatan 44B, 2 tr

Slutpris: 2 600 000 kr

Lundagatan 44B, 2 tr

Väldisponerad funkisetta med låg avgift och ett svårslaget läge!

Väldisponerad funkisetta med en låg avgift och närhet till såväl storstadspuls, grönskande natur och vackra promenadstråk längst vattnet. Fina 30-tals attribut så som vackra vitlaserade trägolv och speglade dörrar ger lägenheten sin charmiga karaktär. Den generösa takhöjden tillsammans med de stora fönsterna skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Det luftiga allrummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för säng, samvarodel och matplats. Stilrent renoverat kök som inspirerar till matlagning och plats finns för ett mindre matbord. Badrummet har vitt kakel och är utrustat med dusch. Bostaden har bra förvaring i en rymlig klädkammare och i en platsbyggd garderob i hallen. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen. Välkommen hit för att trivas!

Brf Marmorn är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1930 och är en av HSB Stockholms största och äldsta bostadsrättsföreningar. Föreningens adresser är Lundagatan 36-44 och det finns 539 bostadsrätter och 22 lokaler med hyresrätt. Marken innehas med äganderätt. För föreningens medlemmar finns tvättstuga i källaren, 3 st cykelrum, 4 st gästlägenheter, 2 st musikrum och 1 hobbyrum. Den gemensamma innergården har utemöbler och grillplats. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10%.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten, badmöjligheter och grönområden inpå knuten med Skinnarviksparkens vackra vyer. Långholmens natur och badmöjligheter finns på promenadavstånd. Hornstulls galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje och flera busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lundagatan 44B, 2 tr, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad