Såld

Storvreta, Uppsala

Lövlundsvägen 7

Slutpris: 5 260 000 kr

Lövlundsvägen 7

Vacker villa från 1935 i fint skick med bastu, stor altan, utespa och härlig trädgård!

Nu ges möjlighet att bli ägare till en charmig 40-tals villa i barnvänliga Storvreta. Njut av eldstad, bastu, stor altan, utesspa, växthus och en härlig trädgård. Här växer bärbuskar, fruktträd, rosor etc. Perfekt för hopp och lek samt för trevliga sammankomster.

"Lövlund" som villan heter (hela gatan är uppkallad efter huset) är på ca 176 kvm och fördelar sig på välkomnande entré med inre och yttre hall. Stilrent renoverat kök med matplats. Ljust vardagsrum med eldstad och stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Sovrum med egen trappa ned till trädgården. Ytterligare sovrum/arbetsrum samt badrum med dusch. Övre plan erbjuder tre sovrum i bra storlek samt ett mindre sovrum/kontor. Badrum med dusch, bastu och tvättmöjligheter. Gott om förvaring i klädkammare och garderober.

I Storvreta finner man ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, vårdcentral, apotek, flera förskolor och skolor, lekplatser, restauranger mm. Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många ströv- och vandringsleder. Aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid. Här finns goda kommunikationer med Mälartåg (f.d. Upptåget) som är i Uppsala på ca 8 min och Arlanda på ca 30 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne.

Missa inte denna pärla, anmäl ditt intresse redan idag!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lövlundsvägen 7, Såld i Storvreta, Uppsala Planlösning från Lövlundsvägen 7, Såld i Storvreta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad