Såld

Björknäs, Nacka

Lövdalsvägen 54

Slutpris: 7 100 000 kr

Lövdalsvägen 54

Centralt beläget 60-talshus med stor trädgård!

Ett härligt 60-talshus med fantastisk potential att återvända till sin fulla glans! En chans som ni inte får missa! Totalyta om hela 250 kvadratmeter! Vattenburet värmesystem. Två öppna spisar som är godkända!

Här blir livet enkelt för en barnfamilj i farten! Här är det nära till idrottsaktiviteter, skola, affär och motorvägsbuss till stan. Som boende på Lövdalsvägen får man ihop det klassiska vardagspusslet utan problem. Både barn och vuxna får här ett rikt liv vad gäller närhet till fritidsaktiviteter och vardagsbestyr.

I sommar blir nya Skurubron klar, då blir detta en än mer unik plats att bo på vad gäller resvägen till stan!

Ett väldigt centralt läge, men ändå lugnt beläget på en gata med lite trafik. Skolorna och förskolorna finns på nära håll, liksom fotbollsplan, hockeyhall och friidrottsarena. Här går barnen tryggt själva till skolan och träningarna utan farlig biltrafik.

Det här huset är perfekt för dig som söker gott om plats och god förvaring. Med utmärkta förvaringsmöjligheter och ett garage behöver du inte oroa dig för platsbrist. Praktiskt och skönt att garage finns i huset. Garaget är väldigt stort och är såklart perfekt för bilen, men funkar utmärkt som gym, plats för pingisbord och annat roligt.

Perfekt planlösning med fyra sovrum, kök, vardagsrum och badrum på övre plan. Härligt ljusinsläpp från villans många fönster. Nedre plan erbjuder praktiska ytor för bland annat förvaring, gästrum, tvättstuga, extra allrum.

Tomten är stor och förutom alla fina växter så är den perfekt lämpad för lek och spel. Mysig karaktär på tomten och fina odlingsmöjligheter. Här finns bland annat äppelträd, klarbär, plommon, röda o svarta vinbär, björnbär och krusbär. Här finns det väldigt goda möjligheter att åtminstone vara självförsörjande på grönsaker under sommarhalvåret. Så skönt att bo centralt, men ändå som på landet.

Huset har fram tills nyligen varit bebott, men behöver renoveras.

Kocktorpssjön, Glasbrukssjön och Bagarsjön ligger på nära avstånd.

Björknäs centrum med mataffär, restauranger och annan service finns på gångavstånd. Det gör även Centralkonditoriet, Jettz Burger och Pirlo Pizzeria. Närmaste restauranger (400 m) är Thai Nungru och Pizzeria Helin på Vintervägen. Vill man promenera lite längre så är det heller inte långt till god mat och glass i Tollare.

Här möts de bästa av två världar; ett trivsamt hus med härlig trädgård, granne med skog och vatten, men ändå stan 10-15 minuter bort med bil och ca 30 minuter med elcykel. Busshållplatsen ligger nära och bussarna till stan funkar utmärkt. Det tar cirka 3 minuter att gå till busshållplatsen!

Säljarnas egna ord om huset:

"Vi har många härliga minnen från detta hus! Härliga sensommardagar som började med att jag gick ut och plockade en kopp Björnbär till frukost. Sedan tagit cykeln med bästa kompisen till "Glasan" . Glasbrukssjön som är en härlig badsjö.

Mammas goda äppelpaj med äpplen från de dignande äppelträden. Lekar i lekstugan. Härliga och soliga altanen. Middagar framför brasan på altanen. Våren med fantastiskt mycket Scilla i gräsmattan så den lyste blått. Den fina Rhododendron som blommar med otroligt mycket blommor. Den är så stor att man tror den står i ett medelhavsland.

Promenad med vår hund Nalle i skogen, blåbärsplockning och picknick på utsiktsberget. Nu finns det bänkar och en grillplats på det lilla utsiktsberget. Det finns även en hemlig reflexbana i skogen att gå eller springa på kvällen med pannlampa på huvudet. Många goda grannar och kompisar. Spännande att cykla till Sonjas kiosk och köpa smågodis och glass."

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lövdalsvägen 54, Såld i Björknäs, Nacka Planlösning från Lövdalsvägen 54, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad