Såld

Södermalm, Stockholm

Lorensbergsgatan 5, 4tr

Slutpris: 3 900 000 kr

Lorensbergsgatan 5, 4tr

Välplanerad och trivsam 20-tals tvåa på attraktiv adress!

Optimalt planerad och trivsam tvåa med välbevarade detaljer anno 1929!

- Välplanerad
- Mycket fint skick
- Sociala ytor
- Vackert trägolv
- Generös takhöjd
- Fint ljusinsläpp
- Attraktiv adress invid Pålsundet och Långholmen

Bostaden har genomgående vackert trägolv, rikligt ljusinsläpp från stora fönster med djupa nischer och generös takhöjd med ger härlig rymd. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en naturlig del för soffa, soffbord och mediamöbel. Här finns också plats för en matgrupp, perfekt för umgänge och samvaro. Det stilrena köket finns i direkt anslutning till vardagsrummet och är utrustat med alla nödvändiga faciliteter. Vidare disponerar bostaden ett sovrum med plats för säng och sidobord samt ett helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Här är det bara att flytta in och trivas!

Här bor du med närhet till Hornstull och dess breda utbud av butiker, restauranger och trevliga caféer. Här finns flera natur- och grönområden med härliga promenad- och joggingstråk. Inom behagligt promenadavstånd finner du attraktiva Tanto, Reimersholme och Långholmen. Här finns goda kommunikationer i form av tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad