Såld

Sunnersta, Uppsala

Lönnviksvägen 2

Slutpris: 4 535 000 kr

Lönnviksvägen 2

Välplanerade enplanshus i attraktiva kvarter!

I ett fantastiskt läge nära bad och friluftsliv finner ni detta välplanerade enplanshus med en total yta på 175 kvm med källare samt garage. Husets baksida ligger i soligt sydvästläge med ett generöst altandäck och en härlig trädgård. Här kan ni njuta av både avkoppling och umgänge. Solen finns på tomten från tidig morgon till sen kväll.

Bostaden erbjuder ett vardagsrum med stora fönsterpartier som skapar ett fint ljus till rummet. En eldstad som är centralt placerat i rummet skapar en mysig atmosfär. Här finns gott om utrymme för både soffgrupp och matplats och en altandörr leder ut till den generösa altan som ligger beläget i sydväst och erbjuder sol från tidig dag till sen kväll. På detta plan finns också kök, tre sovrum varav två med flera inbyggda garderober, samt ett smakfullt renoverat badrum med badkar. En trappa ner finns en hobbyrum som fungerar som bostadens andra vardagsrum. Intill finns tvättstuga och badrum med wc och dusch. Här finns finns förråd och ett större rum som med fördel kan användas som exempelvis kontor eller hobbyrum.

Trädgården är lättskött och här finns goda möjligheter att odla för den som har det intresset. Det finns en skyddad uteplats med trätrall i soligt sydvästläge. Två möjliga uppfarter till huset som rymmer flera bilar. Det finns även ett mindre enklare garage på tomten.

I Sunnersta har du närhet till flertalet natursköna grönområden samtidigt som du har tillgång till trevliga elljusspår, två badplatser samt Uppsalas slalombacke med liftar och kvällsbelysning. De skolor som finns i närheten är Sunnerstaskolan med förskoleklass till ÅK 5 och Internationella Engelska skolan från ÅK 4-9. Närheten till mataffärer finner du vid Coop Nära Sunnersta eller vid Gottsunda Centrum med alla affärsmöjligheter såsom ICA, Willys, apotek, restauranger, simhall, frisör m.m. För den som föredrar cykel finns det smidiga vägar in till Uppsalas stadskärna via Dag Hammarskjölds väg eller via en idyllisk naturskön cykelväg längs med Fyrisån.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad