Såld

Sunnersta, Uppsala

Lönnviksvägen 1

Slutpris: 6 010 000 kr

Lönnviksvägen 1

Tilltalande och modern villa med goda utrymmen på attraktiv hörntomt!

Ljus och rymlig villa med mycket stora sociala ytor tack vare bottenvåningens öppna planlösning mellan kök, matsalsdel och vardagsrum! Ytterligare bidras till hög trivselfaktor från den fina braskaminen. Vill man vistas utomhus så når man den stora altanen från vardagsrummet, och där kan man njuta av solen i skyddat läge från vind och insyn! Den här bostaden rymmer en större familj plats då huset har fyra riktigt bra sovrum, varav ett i markplan och tre på övre plan.

Dessutom är detta ett väldigt praktiskt boende, då man via köket når den väl tilltagna tvättstugan och vidare ut till groventré och stort garage. Perfekt för att på ett bekvämt sätt klara vardagen för t.ex. en barnfamilj med behov att förvara sportgrejer, cyklar osv!

Övre plan som är påbyggt (2013) innehåller en möblerbar hall, tre riktigt bra sovrum (varav ett med klädkammare) samt ett stort badrum med dusch.

Genomgående ljusa ytskikt och i fint skick, perfekt för den som bara vill flytta in! Fiber är indraget, vilket underlättar för den som vill arbeta hemifrån!

Sunnersta är ett attraktivt område och från denna bostad är det nära till både skola och förskolor. Men det som är mest påtagligt med området är närheten till friluftsliv så som skid- och pulkabacke i Sunnerstagropen, bad, skridskoåkning och båtliv i Ekoln samt fina promenadstråk i anslutning till Fyrisån. Goda kommunikationer med cykel, buss och bil in till centrum.

Tillträde i augusti/september eller enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren för mer information och bokning av privat visning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lönnviksvägen 1, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Lönnviksvägen 1, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad