Såld

Nacka Strand, Nacka

Lokomobilvägen 2G, 2 tr

Slutpris: 1 880 000 kr

Lokomobilvägen 2G, 2 tr

Nyproducerad bostad med balkong

Hörnlägenhet // Balkong // Nyproducerad // stilrent kök från Vedum // Kvalitativa vitvaror från Electrolux // Tvättmaskin med torkfunktion // Golvvärme // Alkovdel // Säkerhetsdörr // Takterrass i föreningen

Välkommen att bli den förste att flytta in i denna fina lägenhet med extra tillval! Här bor du med en öppen planlösning. med ett snyggt designat kök från Vedum med kvalitativa vitvaror från Electrolux där diskmaskinen gör livet enklare. I allrummet har du plats för soffa och matbord. Det finns också en alkovdel med en naturlig plats för sängen. Det finns inbyggda garderober men även plats för lös förvaring. Badrummet är snyggt kaklat och här finns en dusch med vikbara duschdörrar samt en tvättmaskin med torkfunktion.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lokomobilvägen 2G, 2 tr, Såld i Nacka Strand, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close