Till salu

Saltsjöbaden, Nacka

Ljuskärrsvägen 78

2 100 000 kr Accepterat pris
area icon Yta
  • 63,3 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 592 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1972
Ljuskärrsvägen 78

Optimalt planerad 2:a med generös balkong och goda sällskapsytor!

- Accepterat pris -

Optimalt planerad 2:a med generös balkong i söderläge!

Genomgångslägenhet med fönster i två väderstreck skapar en härlig känsla av ljus och rymd. Bostaden disponerar ett välutrustat kök med plats för matbord som rymmer hela familjen, ett praktiskt badrum med dusch och tvättmaskin. Bostaden erbjuder ett stort och öppet vardagsrum som förlängs med en stor möblerbar balkong i ett mysigt läge där ni kan njuta av solens strålar. Ett rofyllt sovrum med gott om plats för förvaring. Till bostaden hör ett källarförråd. Som boende i Brf Ljuskärrsberget, har ni bland annat tillgång till ett tillhörande förråd, bastu, tvättstugor, två övernattningslägenheter samt en gemensamhetslokal. Här finns allt du kan tänkas behöva! Saltsjöbaden har ett aktivt friluftsliv med tennisbanor, tennishall, slalombacke, gym, simhall, fotbollsplaner, ishockeyhall och möjlighet till gymnastik, balett, sjöscouting etc. Här finns även KSSS, Sveriges största och äldsta segelsällskap med möjlighet till kappsegling, träning, utbildning, eskaderseglingar, matchracing och klubbaktiviteter. För den som gillar golf finns också Saltsjöbadens GK med 9- och 18-hålsbana.

Med vänlig hälsning, Emma Strindin 070 28 10 627 | Widerlöv Nacka

Intresseanmälan

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad