Kommande bostad

Kapellgärdet, Uppsala

Ljusbärargatan 7

  • price tag icon 2 420 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 750 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 35 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 420 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Ljusbärargatan 7

Välplanerad etta med sovalkov och balkong i lugnt läge mot innergården!

Välkommen till denna nybyggda etta med optimalt läge i citynära Kapellgärdet!

Den optimala planlösningen på 35 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning, garderob och städskåp. Ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum varifrån du också når den stora balkongen som vetter in mot den lugna och härliga innergården. Sovalkov med gott om plats för större säng alt. förvaringsmöbel. Tillhörande förråd i källaren där du också hittar cykelförråd och garageplatserna.

Brf Tornträdgården är en stabil förening som uppfördes av JM 2018. Här bor ni med en vacker innergård, utrymme för källsortering, barnvagnsförråd och städrum. I föreningen finns även en cykelverkstad. Föreningen hyr ut 54 platser i varmgarage för 1 200 kr/mån. Av de 54 platserna är 5-6 platser med laddstolpe, det finns även handikapplats. Kösystem tillämpas.

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad