Såld

Centrum, Uppsala

Linnégatan 7A

Slutpris: 7 300 000 kr

Linnégatan 7A

Enastående läge med utsikt över Linneträdgården, domkyrkan & Uppsalas takåsar!

Unikt tillfälle att förvärva etagelägenhet med magisk utsikt över takåsar, domkyrkan och Linneträdgården. Takterrass och balkong är belägen i sydvästläge med sol från tidig förmiddag till sen kväll.

På bostadens entréplan finns kök från Kungsäter med matplats för många gäster. Intill ligger ett rum som kan disponeras på flera olika sätt, varför inte som som bibliotek eller sovrum. I fil ligger vardagsrummet som bjuder på en balkong i bästa läge samt en mysig eldstad som skapar en härlig atmosfär. Den privata sfären utgörs av två utmärkta sovrum med god förvaring. Därtill finns separat gästwc samt stamrenoverat badrum med dusch. En trappa upp finns ett allrum med takfönster samt den magiska takterrassen som erbjuder en svårslagen utsikt. Här finns ett utomhuskök med vatten och avlopp som förenklar matlagningen på terrassen. I allrummet finns även en tvådelad vinkyl. Intill allrummet ligger ett nytt badrum med dusch, tvättmaskin/torktumlare samt en bastu med alltid-redo bastuaggregat Helo Saunatonttu.

I dagläget är det ingen kö till parkeringsplats på innergården. (2020-09-01)

Samtidigt som läget är mycket centralt bor du på en lugn och tyst gata där samtliga sovrummen är belägna mot föreningens innergård. Ett av Uppsalas absolut bästa lägen med endast ett stenkast till stadens utbud av shopping, restauranger och caféer. Kort promenad till tågstationen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Linnégatan 7A, Såld i Centrum, Uppsala Planlösning från Linnégatan 7A, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad