Såld

Östermalm, Stockholm

Linnégatan 20, 2tr

Slutpris: 3 525 000 kr

Linnégatan 20, 2tr

Yteffektiv etta i hjärtat av Östermalm!

På attraktiv adress i hjärtat av Östermalm välkomnar vi er nu till denna yteffektiva bostad!

Här väntar ett perfekt första boende/övernattningslägenhet i en vacker 40-tals fastighet centralt belägen med närhet till allt.
Bostaden har en social planlösning med ett rymligt sällskapsrum tillsammans med ett modernt kök med alla önskvärda faciliteter. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och en rymlig hall med bra förvaring. Belägen i en lågt skuldsatt BRF där föreningen just nu planerar ombyggnation av råvinden till bostäder vilket kommer ge ett bra tillskott till föreningens ekonomi.

Bostaden ligger på absolut toppläge i hjärtat av Östermalm mellan grönskande Humlegårdsparken och Karlaplan. Närhet till Östermalmstorg med den välkända saluhallen, Ica Esplanad och mängder av högklassiga restauranger. Kommunikationerna är mycket goda med direkt access till T-bana Östermalmstorg. Bekvämt promenadavstånd till såväl pulsen på Stureplan som till skärgårdsfärjorna nedanför Dramaten vid Nybroviken och Djurgården.

Välkommen till en perfekt planerad etta - mitt i city!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad