Såld

Centrum, Uppsala

Linnégatan 19

Slutpris: 2 250 000 kr

Linnégatan 19

Ypperligt läge i citykärnan; 2:a som vetter mot lugn innergård!

Här har man trivts! Ett tecken på det är att nuvarande ägare bott i bostaden sedan huset byggdes. Det man uppskattat allra mest är det ypperliga cityläget, dvs mitt i stan men ändå lugnt då bostaden vetter mot skyddad innergård. Även rymden i bostaden har uppskattats med 64 kvm som fördelats jämnt över rummen.

Hiss från markplan tar er enkelt till andra våningen. Hallen bjuder på välkomnande vy då den löper som ett nav genom bostaden, den ger även plats åt förvaring med många garderober och bred hatthylla. Väl tilltaget vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp samt ytterligare möblemang och utgång till balkong. Kök med matplats och uppdaterad skåpsinredning från år 2013. Rymligt sovrum mot innergården med förvaring. Stort, kaklat våtutrymme med badkar. Varmare årstider är man gärna på den generösa balkongen som vetter i soligt sydvästläge mot innergården.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, låg belåning och det mesta inkluderat i månadsavgiften. I föreningen finns ett fördelaktigt bredbandsavtal och gemensamma utrymmen såsom ett till bostaden hörande källarförråd, tvättstuga, cykelförråd och samlingslokal/övernattningslägenhet som disponeras gratis av föreningens medlemmar. Innergård som fylls med grönska varmare årstider och smidig parkering till låg kostnad på husets baksida där det även finns laddstolpar för elbil.

Här kan ni alltså bo mitt i stan utan att störas av den med allt vad staden erbjuder något kvarter bort. Nära grönområden såsom Frodeparken och Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Uppsalas stadskärna med dess utbud är något kvarter bort, det är nära köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala Konsert & Kongress finns en rask promenad bort, ni är nära torghandeln på Vaksala torg och det är enbart ett par minuters promenad till Resecentrum.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Linnégatan 19, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad