Kommande bostad

Löten, Uppsala

Lings väg 50

  • price tag icon 4 498 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 950 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 498 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1985-86
Lings väg 50

Ljus gavel 2:a på 65 kvm med härlig balkong mot innergården och hiss ifrån markplan!

Välkommen till populära kvarteret Ling och denna ljusa gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Här bor du på våning 2 med hiss från markplan och härlig balkong mot innergården. Planlösningen fördelar sig på rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här ges goda möjligheter att samla vänner och bekanta för trevliga middagar. Utgång till rymlig balkong mot föreningens innergård. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang samt gott om förvaring i garderober och angränsande klädkammare. Stort badrum med dusch och tvättmöjligheter. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning. Till bostaden kommer ett angränsande förråd och ytterligare ett i källaren.

Stor och populär bostadsrättsförening med stabil ekonomi och många renoveringar gjorda. I föreningen finns tillgång till tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, solarium, bastu, barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Ingen kötid till parkering i dagsläget (2023-05-09). På Lings väg bor du i lugna och lummiga kvarter med närhet till grönområden samtidigt som du har stadskärnan inom räckhåll endast 8 minuter med cykel. I området finns flera förskolor mataffär, apotek och annan service. Med fina cykelvägar, gott om parkeringsmöjligheter och goda bussförbindelser tar du sig enkelt dit du ska.

Intresseanmälan
Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad