Såld

Löten, Uppsala

Lings väg 27

Slutpris: 1 980 000 kr

Lings väg 27

Ett av områdets bästa lägen; gavelradhus i fint skick med insynsskyddad uteplats i sydväst!

Välkommen till en ytterst trivsam 2:a med god standard i markplan och stor, insynsskyddad uteplats i sydväst.

Egen, mysig entré med externt förråd, hall med välkomnande vy över stora delar av bostaden och god avhängningsyta. Kök och vardagsrum i halvöppen lösning för optimal känsla av rymd och bästa umgänge. Köket har all utrustning du kan tänkas behöva och har uppdaterats nyligen (år 2009), här finns matplats invid fönster och goda parkeringsmöjligheter i vit skåpinredning. Vardagsrummet rymmer rejäl soffgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang. Ljudisolerat sovrum med gott om plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Helkaklat våtutrymme som renoverats av fackmän år 2014 i stilren stil med dusch.

Uteplatsen i sydväst nås via bostadens vardagsrum. Här kan ni sitta utan insyn, delvis under tak och njuta av dagens bästa soltimmar. Skapa din alldeles egna oas med möblemang och planteringar.

HSB Brf 71 Ling är ett mycket barnvänligt område som består av flertalet, grönskande gårdar utan trafik. Varje gård har minst en egen lekplats och platser för rekreation. Gårdarna vävs samman och i mitten av området finns välutrustad lekplats, stor fotbollsplan och mysig fruktträdgård dit folk från angränsande områden gärna vallfärdar för att umgås. Många gemensamhetsanläggningar att nyttja med i regel två tvättstugor per gård, många invändiga cykelförråd, hobbyrum, bastu, gott om barnvagnsförråd, motionsrum/träningslokal och övernattningsrum. Det är enkelt att få parkering med både p-platser och garage att tillgå. I regel har varje bostad två förråd; ett invid entrén och ytterligare ett i källare.

Bo i Löten ca 15 minuters cykelavstånd till centrum, bussar med avgångar vart 10:e minut och nära påfarter för de som pendlar med bil. Heidenstams torg finns på andra sidan gatan med bl a omtyckt mataffär, Apotek, frisörer, vårdcentral och restaurang. I området finns många förskolor och skola upp till gymnasieålder, det finns en mängd olika idrottsklubbar med alla möjliga aktiviteter, motionerar gör du gärna i von Bahrska häcken eller i Röbo med spår mot anrika Gamla Uppsala högar.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Lings väg 27, Såld i Löten, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad